ISM و ProSweets قرار است مسائل اصلی را در کانون توجه قرار دهند

ISM و ProSweets قرار است مسائل اصلی را در کانون توجه قرار دهند

تنها چند هفته تا رویدادهای ISM و ProSweets امسال باقی مانده است، واضح است که این نمایش‌ها پس از شرایط چالش‌برانگیز جهانی در چند سال گذشته، به طرز دلگرم‌کننده‌ای به بهترین حالت خود بازگشته‌اند. ما نقش خود را در رویدادها ایفا خواهیم کرد، بنابرا...

ادامه مطلب

این یک کمین شکلاتی است

استراتژی های تبلیغاتی کمین یک موضوع داغ در جام جهانی بوده است، که ممکن است باعث حواس پرتی انگلیسی ها از عملکرد در زمین شود. به‌نظر می‌رسد که نستله فراتر از لباس‌های کوچک نارنجی، با کمپین تلویزیونی Kit Kat «Cross your fingers» یک هدف تبلیغاتی ...

ادامه مطلب

آیا باید رنگهای مصنوعی را ممنوع کنیم؟

7 آوریل 2011 - اداره غذا و دارو اخیراً رأی داده است که غذاهای حاوی رنگ های مصنوعی نیازی به داشتن برچسب هشدار ندارند. این رای به دنبال این بود که مرکز علوم در منافع عمومی خواستار ممنوعیت رنگ‌های خوراکی مصنوعی آبی، سبز، نارنجی، قرمز و زرد شد، ز...

ادامه مطلب

تمرکز آب نبات

14 اکتبر 2011 - این هفته من در کنفرانس Sweet Tec شرکت کردم که به روندها و نوآوری ها در بازار شیرینی پزی می پردازد. روز اول کنفرانس بر روی استویا متمرکز بود، به ویژه از آنجایی که کمیسیون EC یک سند کاری را مبنی بر تایید اتحادیه اروپا گلیکوزیده...

ادامه مطلب

شکلات با نصف چربی

شکلات با نصف چربی

دانشمندان راهی برای جایگزینی 50 درصد از محتوای چربی شکلات با آب میوه کشف کرده اند. شکلات با چربی و کالری کمتر رویایی برای اکثر مصرف کنندگان است. به خصوص زمانی که این مطالعه ادعا می کند که کاهش چربی باعث از بین رفتن دهان خامه ای شکلاتی نمی شو...

ادامه مطلب

تقاضا برای شیرین کننده های طبیعی

تقاضا برای شیرین کننده های طبیعی

بر اساس گزارش جدید Canadean، نگرانی در مورد چاقی و مشکلات بهداشتی مرتبط به همراه مالیات قند در بسیاری از کشورها باعث تحریک بازار شیرین کننده های بدون کالری شده است. بنابراین شیرین کننده های طبیعی مشتق شده از گیاهان، مانند استویا، به طور فزایند...

ادامه مطلب

شیوه های تجارت منصفانه

شیوه های تجارت منصفانه

ما در مورد موضوعاتی مانند تجارت منصفانه و پایداری زیاد می شنویم، اما همانطور که اغلب اتفاق می افتد، هنگام شروع چنین اقداماتی چیزهای بیشتری از آنچه بسیاری از ما تصور می کنیم وجود دارد. گزارشی از دانشکده مدیریت روتردام، دانشگاه اراسموس می‌گوید ...

ادامه مطلب

روندهای صنعت

روندهای صنعت

بر اساس گزارشی که ارائه‌دهنده اطلاعات تجاری IBISWorld در ماه جولای منتشر کرد، صنعت تولید شکلات و شیرینی‌سازی بریتانیا در مرحله بلوغ چرخه حیات خود است. در این زمینه، صنعت به دو زیر طبقه تقسیم می شود: تولید محصولات کاکائو و تولید شیرینی های ش...

ادامه مطلب

آخرین تماس برای ProSweets و ISM

آخرین تماس برای ProSweets و ISM

تقریباً زمان آن فرا رسیده است که دوباره برای ProSweets و ISM به آلمان بروید، که در کنار هم اجرا می شوند و چیزی را برای کل صنعت ارائه می دهند که مشتاقانه منتظر آن باشند. استقبال چهره‌های آشنا و شنیدن آخرین نوآوری‌ها در بخش شیرینی‌پزی همیشه لذت...

ادامه مطلب

سلیقه همه چیز است

سلیقه همه چیز است

اگر فقط راهی وجود داشت که بتوانیم طعم شیرین کیک یا کلوچه را بدون عجله شکر بچشیم؟ به گفته دانشمندان فرانسوی، اکنون دستگاه جدیدی ساخته اند که می تواند به بهبود طعم غذاهای کم چرب، قند و نمک کمک کند. در آزمایش‌های اولیه با استفاده از دستگاهی که ...

ادامه مطلب